Trening for deg som vil komme i gang...

Friskis&Svettis treningsglede og bevegelse


Kroppen er skapt for bevegelse. En daglig dose fysisk aktivitet gir overskudd, livskvalitet og beskytter oss mot sykdommer og plager. Alle trenger å røre på seg, og det er aldri for sent å begynne! Vi anbefaler deg å begynne SOFT!

Friskis har mange treningsformer i SOFT-familien:

Jympa Soft: Trening til musikk uten hopp, vanskelige trinn eller tunge øvelser.
Her kan du bygge opp styrke, kondisjon, stabilitet og bevegelighet med sikre ryggvennlige øvelser til inspirerende musikk.
 
Spinn soft: Individuell kondisjonstrening i sal på sykkel
Effektiv kondisjonstrening på spinningsykkel for deg som vil trene med behagelig puls. Lederen guider og du bestemmer selv tempo og motstand på pedalene.

Flex Soft: Bevegelighetstrening i rolig tempo fra enkle utgangsstillinger. En gavepakke til kroppen - skadeforebyggende.

Yoga Soft: Myk og ekstra hensynsfull yoga.
 
Core Soft: Trening av kjernemuskulatur i rolig tempo fra enkle utgangsstillinger. Bedre balanse og økt bevegelighet er bonus ved denne treningsformen. Skadeforebyggende trening. 
 
Sirkelfys Soft: Styrkebasert sirkeltrening i sal med enkle redskaper/stasjoner. Øvelsene er lette å tilrettelegge for deg, og instruktøren følger opp med tett veiledning. Styrketrening til musikk i gruppe er effektivt og gøy.

Styrkeromsinstruksjon/Styrkeromstrening: Effektivt og lett å komme i gang
Styrketrening er effektivt, sikkert og en fin måte å komme i gang på. F&S-instruktører kan hjelpe deg med alt fra å komme i gang til å lage et treningsprogram.


Sist endret av: Anne Ottestad. Sist endret dato/tid: 11.09.2017 18:47:45

Anteo utvecklas av Defendo Sverige AB, 2007-2018 #95