Styrketrening fra A - Å

FRISKIS&SVETTIS STYRKETRENING
Her kan du trene i apparater eller gjøre funksjonelle øvelser med bruk av forskjellige redskap som for eksempel slynger, kettlebells m.m. Tilgang har du fra det året du fyller 16.

Booking av instruktør
Ønsker du veiledning av en instruktør kan det gjøres ved å booke i resepsjonen. Dette er inkludert i treningsavgiften, og vi har foreløpig ingen begrensning i antall timer.

TMI ung
Dette er styrketrening med instruktør for unge i aldersgruppen 13-16 år, d.v.s. før du får trene på egen hånd i styrkeavdelingen. Du trener i gruppe med få personer og prøver nye øvelser og måter å styrketrene på. Hele tiden under veiledning av en styrkeinstruktør. Følg med på oppslag i lokalet eller på hjemmesiden.

Workshops
Innimellom blir det satt opp "workshops" med forskjellige tema. Disse blir annonsert på nettet, og du booker plass i resepsjonen.

Small group
Dette er noe som sporadisk blir satt opp med fokus på ulike aktiviteter, men kan også finnes som et fast innslag på timeplanen. F.eks. styrketrening, løping, Kom I Gang o.s.v. Det er da en liten gruppe som jobber sammen.
 
Tilgjengelig instruktør
Innimellom har vi også tilgjengelig instruktør i styrkeavdelingen som du kan spørre om råd.  


Sist endret av: Kari Strand Hornseth. Sist endret dato/tid: 09.01.2017 19:13:59

Anteo utvecklas av Defendo Sverige AB, 2007-2018 #95